Svěží macerovaný pét-nat, tedy přírodně šumivé víno, od Martina Vajčnera. Hrozny jsou 100% Sauvignon blanc z trati Na vinicích v Jaroslavicích - podoblast Znojemská. Macerace...
Svěží a velice šťavnatý pét-nat z Kobylí z vinařství Herzánovi. Tento rosé blend Svatovavřineckého a Zweigeltrebe je už taková každoroční klasika. Čekejte pořádnou aromatickou...
Pét-nat, který maceruje na slupkách? Pro Ploder-Rosenberg žádný problém. Jde o směs odrůd Cerason a Souvigner Gris, po sběru si mošt poležel 20h se slupkami a kvasil v nerezovém...
Tahle nevšední šumivá divočinka od Petra Korába potěší jak v klasické sedmičce, tak i ve vetší magnum láhvi! Odrůdově se jedná o Vlašák, Veltlín a Tramín. Vše společně ze...
Vinobraní je už pár měsíců za námi, a tak se okolo nás začínají objevovat první letošní pét-naty! Jeden z nich připravili i Herzánovi, pod jejich žlutou etiketou se skrývá...
V ročníku 2022 jsme se dočkali prvních pét-natů od Směsky! V této růžové verzi najdete Frankovku, André a Pinot Noir, vše společně krátce macerovalo na slupkách, spontánně...
Humorné označení něčeho zcela nejasného a zmateného. Idiom používaný k popisu situací, kdy nikdo neví, co se děje. Tak to přesně je CZESKI FILM vol. III. PETNAT směska Veltlínu...
Pét-nat z Veltlínského zeleného jsme tady dlouho neměli! Konkrétně z panenské sklizně mladého vinohradu od Zdeňka Vykoukala v Hostěrádkách, tedy terroir Austerlitz. Silné...
Mariottiho naturální a nefiltrované frizzante Smarazen už asi znáte! Kombinace Trebbiano a Malvasia ze 100 let starého vinohradu umístěného několik stovek metrů od pobřeží...
Zaručeně jeden z nejlepších pét-natů, který jsme mohli ochutnat a výborná volba do letních dnů! Je lehký a čistý (odstřelený), postavený na kyselině, která mu dodává pitelnost....
Tento šťavnatý pét-nat v sobě kombinuje Ryzlink vlašský a Chardonnay z biodynamických vinic maďarského regionu Somló. Tohle je to pravé osvěžující pití s tóny tropického ovoce a...
Intenzivně minerální pét-nat z Rieslingu pěstovaného biodynamicky na území Národního parku Podyjí v okolí Znojma. Má ostře živou kyselinu, výrazné citrusovo-bylinné aroma a...