Velice osvěžující a nefiltrovaný Sauvignon blanc. Přestože jde o láhev na pét-nat, jde o tiché víno, tak se nenechte zmást. Rmut po sběru maceroval dva dny na slupkách,...
Svěží naturální víno z odrůdy Müller Thurgau od autentisty Zdeňka Vykoukala z Hostěrádek poblíž Slavkova. Hrozny se sbíraly o něco dříve, aby si víno zachovalo lehkost a...
Dvě burgundské odrůdy v jednom německém vínu - Pinot Gris a Pinot Blanc v lehkém svěžím stylu. Hrozny se sbíraly dříve, aby si zachovaly říznou kyselinu, a byly lisované ihned...
Prý klasický Riesling, možná tak klasický ve stylu Marto! Po fermentaci zrál 1 rok ve starých velkých dubových sudech, kde se nechal ležet bez dolívání, což vedlo k poměrně...
Lehký a velice příjemně pitelný "šeďák" od sympaťáka Petra Marady z Mikulčic. Můžete čekat tóny medu, bezového květu a zelených jablek. Spontánní fermentace, zrání na jemných...
Čistý, jiskrný a extrémně "veltlínový" Veltlín od Nibiru z Kamptalu. Žádné experimenty, prostě kvalitní biodynamické hrozny, spontánní fermentace, 9 měsíců v nerezu a je to. V...
Rozšířili jsme nabídku štýrské biodynamické legendy Ploder-Rosenberg! Z bílých vín u nás přistál i Gelber Muskateller neboli Muškát žlutý. Pouhých 9% alkoholu z něj dělá...
Výjimečné oranžové víno od biodynamické legendy Franze Strohmeiera z rakouského Štýrska. Převážně Sauvignon Blanc (90%) s trochou bílého Pinotu, Muskateller a Chardonnay. Vše...
Nesířené a energické cuvée Pinot Blanc a Chardonnay, exploze čistých ovocných chutí v jedné láhvi! Aroma je svěží a intenzivní s minerálně-kouřovým nádechem. Chuť pak šťavnatá s...
Čistá podoba Veltlínského zeleného - jedné z nejtradičnějších středoevropských odrůd. Po sběru následovala spontánní fermentace a několikadenní macerace na slupkách, což...
"VRONSKI je slovanský kavalír s francouzskou výchovou a zvyklostmi." Tak o tomto slovenském Sauvignonu mluví ve vinařství a my je naprosto chápeme. Odrůda původem z Francie, ale...
Veltlínské zelené se vším všudy. Základem tohoto vína byly krásně vyzrálé hrozny, které se nechaly v moštu den macerovat. Následovala spontánní fermentace a 11 měsíční zrání na...