Povzbudivý, přirozeně jemně perlivý a nealkoholický nápoj ze 100% fermentované březové mízy, která macerovala s pryskyřicí kadidlovníku. To je Euforia!
Povzbudivý, přirozeně jemně perlivý a nealkoholický nápoj ze 100% fermentované březové mízy, která macerovala s bobulemi rybízu a včelím pylem. To je Euforia!
Povzbudivý, přirozeně jemně perlivý a nealkoholický nápoj ze 100% fermentované březové mízy, která macerovala s pomerančem a bobulemi trnky. To je Euforia!
Povzbudivý, přirozeně jemně perlivý a nealkoholický nápoj ze 100% fermentované březové mízy, která macerovala na vinných slupkách odrůdy Pálava od našeho oblíbeného Milana...
Mírně perlivý suchý nesířený cider z 225 litrového dubového sudu Anežka. Sekundární fermentace v lahvi přídavkem čerstvého jablečného moštu další sezony. Sad Pacov. Odrůda Strýmka.
Mírně perlivý suchý cider z 225 litrového dubového sudu Johana. Primární fermentace dokončena v lahvi jako pét-nat u vína. Sady Podhora, Pacov. Odrůdy Croncelské, Bleinheimská...
Spontánně fermentovaný blend dánského cideru, vína a piva! Cider nejdříve maceruje s hrozny odrůdy Solaris, následně pak na bezových květech, což se ještě zastudena dochmelí...
Co dostanete, když smícháte žirafu a zebru? No přece Okapi! To stejné platí o tomhle blendu spontánně fermentovaného dánského cideru a spontánně fermentovaného dánského piva s...