Spontánně fermentovaný blend dánského cideru, vína a piva! Cider nejdříve maceruje s hrozny odrůdy Solaris, následně pak na bezových květech, což se ještě zastudena dochmelí...
Co dostanete, když smícháte žirafu a zebru? No přece Okapi! To stejné platí o tomhle blendu spontánně fermentovaného dánského cideru a spontánně fermentovaného dánského piva s...
Tato láhev představuje vše, co parta z Æblerov potká při svých cestách po dánských sadech. V tomto koferment-pét-natu najdete jablka, hrušky, kdoule, hroznové víno, maliny,...
Spontánně fermentovaný dánský cider vyrobený z organicky pěstovaných 70% konzumních jablek, 20% moštových jablek a 10% hrušek. Naprosto suchý s vyšší aciditou bohatým jiskrným...
Čokoláda vyrobená z výběrových kakaových bobů z farmy Hacienda Limon ležící v Ekvádoru. Jedná se o nevšední 100% hořkou čokoládu s jemnou kyselostí až slaností.
Čokoláda vyrobená z výběrových kakaových bobů z fermentační stanice Maya Mountain Cacao v Belize. Chuťově hodně šťavnatá s tóny červených bobulí a zralých banánů.
Přírozeně fermentovaný suchý jablečný cider z Chřib je to správné osvěžení! Starý sad, letité stromy a na nich rostou panenky, jaderničky a kožuchy - staré odrůdy jablek...