Burgenland je jednou z nejlepších lokací pro pěstování Frankovek, o tom svědčí také víno BFF (Blaufränkisch forever) z malého naturálního vinařství Joiseph. Jde o hrozny ze...
Čistý Furmint v rakouském zpracování. Hrozny byly po sběru rozšlapány, následovala krátká macerace a zrání na starých sudech. Výrazná aromatika, kombinace minerality a svěží...
Fogosch 2021. Víno založené na Veltlínském zeleném. Část vína macerovala 10 dní na slupkách, zbytek vína maceroval 2 dny. Víno zrálo 13 měsíců na dřevěných sudech o objemu 500...
Velice šťavnatý Neuburger z Burgenlandu, který si hned zamilujete. Po ručním sběru a třídění se celé hrozny rozšlapou a nechají macerovat 2-3 týdny, čímž víno dostane další jak...
V jedné láhvi přes 20 různých odrůd a to není všechno! Jedná se o kombinaci mladých vinic i vinic přes 100 let starých, to přece musíte vyzkoušet! Mischkultur 2022 je lehké,...