NATURÁLNÍ VÍNA
Na našem e-shopu najdete několik stovek vín, která pro Vás pečlivě vybíráme a u kterých si můžete být jistí, že vznikají přírodní cestou. Objednejte si nad 2500 Kč a dopravu po ČR máte zdarma. Nevíte si rady s výběrem? Nebojte se nám napsat, rádi poradíme a najdeme to pravé!

Piroska od Joisepha je fantastické lehké červené vyrobené z Zweigeltu, Pinotu Noir a Frankovky. Chuť je příjemně ovocná s osvěžující kyselinkou. Prostě skvělá volba na...

Červený odraz cuvée Weiss, stejná ovocná exploze! Jde o druhý ročník tohoto vína, jehož název odkazuje na příběh z Bible, kdy Izraelci během svého putování pouští nemají ani...

Čistý Furmint v rakouském zpracování. Hrozny byly po sběru rozšlapány, následovala krátká macerace a zrání na starých sudech. Výrazná aromatika, kombinace minerality a svěží...

Tohle červené se Istvánovi Bencze zase povedlo! Přestože jeho vína potřebují spíše víc času na láhvi, tato maďarská Frankovka z ročníku 2022 je naprosto famózně pitelná už teď....

Klasická lipovina ve stylu Bott Frigyes: lisování celých hroznů, spontánní fermentace, poté zrání 10 měsíců v použitých sudech. Lahvované nefiltrované, s minimálním přídavkem...

Nejdůležitější modrou odrůdou v rodině Bottových je Frankovka modrá. Proto, včetně Furmintu, vysadili tuto odrůdu i na svém nejlepším pozemku - ve vinici Faricka. Hrozny zde...

Cuvée dvou bílých a jedné červené odrůdy - takový "ryšák" má ve Svatým Jure tradici a Naboso ji rozhodně chtějí udržet. Složení vína je 50% Frankovka, 20% Riesling a 30%...

Vedle vynikajících slovenských bílých macerovaných vín jako je Oranžový vlk od Maguly, Eggstasy od Slobodných nebo Qvevri od 7 Riadkov má DOMA své jisté místo. V ročníku 2022 ho...

Rok 2023 byl pro Glow Glow rokem Rieslingu. Už při uchutnávání ze sudů bylo jasné, že tohle bude tahoun. Tenhle Riesling je spojení hroznů ze dvou různých vinic - vinice...

Ani v ročníku 2021 od Šumenjaka nechybí Pinot Noir, jeho jediné červené! Oproti tomu minulému je jemnější a uhlazenější s výrazně marmeládovou strukturou, aroma připomíná zralé...

Kája si docela často zahrává s karbonikou a v případě tohoto modrého Pinotu z Rakvic tomu není jinak! Jen posbírané hrozny a bez šlapaní uzavřené v nádobě na 15 dní. Pak už jen...