Dle vinařky "surové a vybízivé" pití, to jsou Krefty-N, tedy šumivá sekundárka z nevšedního spojení odrůd Dornfelder a Sauvignon blanc. Dřívější sběr zachoval jiskrnou kyselinu...
Nebo taky Ryšák, Redhead, Red, Rouge, Punk, který nezačíná na písmeno R a Funky, který taky nemá R. To je ale jedno. R je blend všech odrůd z Kreftů postavený na Pinot noir z...
B je blend všech bílých hroznů v různých poměrech Pinot gris, Sauvignon, Chardonnay a Pálavy z vinice Krefty v Rakvicích, které byly společně sbírány a následně dva dny...
Sylvánské zelené je vidět čím dál tím méně, ale u Jakuba Herzána z Kobylí má ve vinicích stále své místo. Jde o mladou výsadbu, ze které budou určitě vína časem nabírat na síle,...
Jeden z nejpovedenějších moravských Ryzlinků! Výrazně jiskrný s ostřejší aciditou, kterou vyvažuje aroma žlutých peckových plodů a citrusů. To vše doprovází minerální základ...
Víno je zábava bez hranic a "Pinot na druhou" od Jakuba Herzána je toho příkladem. Spojení na slupkách macerovaného Pinot Gris a brzy lisovaného Pinot Noir funguje! Přesvědčit...
Dva ročníky, jedno Chardonnay! 40% tvoří již nazrálejší ročník 2021, tu větší část zase mladší a svěžejší ročník 2022. Z našeho tvrzení "nejsme velcí fanoušci Chardonnay" se...
Na Slovensku vzniká mnoho výborných červených přírodních vín a Červený vlk od Maguly k ním dozajista patří. Stejně jako u cuvée Partisan Cru od Slobodné, i tohle je takové...
Tohle je výborné slovenské nesířené ancestrale! Kdo by neznal tento styl, jde o šumivé víno vzinklé sekundární fermentaci v láhvi, tedy něco na pomezí pét-natu a tradiční...
Vyrobeno z hroznů odrůdy Veltlínské zelené. Znojemská vinařská podoblast. Část hroznů semi-karbonická macerace. Víno spontánně kvasilo a zrálo bez míchání kvasnic na hrubých...
Vyrobeno z hroznů odrůd Chardonnay (50%) a Ryzlink rýnský (50%) z viniční tratě Načeratický kopec v Oblekovicích – podoblast Znojemská. Moře Tethys ve třetihorách omývalo okraje...
Oranžové víno. Vyrobeno z hroznů odrůd Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský a Tramín červený. Hrozny z ročníku 2021 byly šlapány nohama a následně spontánně kvasilo a zrálo 12 měsíců...