Jak už název napovídá, tohle bude šťáva! Aby ne, složení je 100% ovoce - hrozny 70% Kékfrankos z vinice v Monoszló (kde hospodaří i Peter Nagyváradi) + 30% hrozny blendů obou...
Taky se vám občas míchají pocity jako Bencemu Szilágyi z vinařství Barnag? Tady se mu (cíleně) zamíchaly hrozny Furmintu a Frankovky. V tento den sběru neměli dostatek hroznů od...
Víno jako živelná diskotéka! Směs Rieslingu (70%), dodávající vínu ovocnost a jiskru, a Furmintu (30%), podporujícího hloubku a zralé tóny, funguje naprosto výtečně a vy se o...
Lehce macerovaný sourozenec vín Dopamin a Postmoderna je vertikální cuvée postavené převážně na Veltlínském zeleném (85%), který doplnila trocha Neuburgeru a Vlašáku. Vína...
S tímto vínem se podíváme do Alsaska! Přestože je vinařství Clos Bateau spjato s regionem Beaujolais, v ročníku 2022 se rozhodli od svých přátel biodynamiků nakoupit hrozny...
Benoit je opravdovým mistrem Gamay, o čemž svědčí i fakt, že skoro nikdy nejsou kdostání! Chateau Roulant je výběr hroznů z jeho "domácí" 60 leté vinice (protože v ní má...
Tohle Gamay od Benoita Camuse z Beaujolais je čistá krása. Hrozny pochází z jeho několika biodynamicky obdělávaných vinic starých 50-75 let. Po sběru následuje dvoutýdenní...
Fieldblend z nejlepší části vinice v Tasovicích na Znojemsku. Odrůdy Müller, Veltlín, Vlašák ve stejném poměru, 7 dní macerace na slupkách, 1 rok v dubovém sudu, bez...