Rozšířili jsme nabídku štýrské biodynamické legendy Ploder-Rosenberg! Z bílých vín u nás přistál i Gelber Muskateller neboli Muškát žlutý. Pouhých 9% alkoholu z něj dělá...
Biodynamický rakouský sekt certifikovaný DEMETER z lokální červené odrůdy Isabella. Jde o víno vyrobené tradiční metodou šumivých vín, ovšem s lehkým naturálním twistem, který...
Pét-nat, který maceruje na slupkách? Pro Ploder-Rosenberg žádný problém. Jde o směs odrůd Cerason a Souvigner Gris, po sběru si mošt poležel 20h se slupkami a kvasil v nerezovém...
Občas je chuť na pořádně divoké červené a pro tyto chvíle je tady červené víno Indigo z vinařství Strohmeier. Skrývá se v něm pouze Blauer Wildbacher, což je stará odrůda...
Výjimečné oranžové víno od biodynamické legendy Franze Strohmeiera z rakouského Štýrska. Převážně Sauvignon Blanc (90%) s trochou bílého Pinotu, Muskateller a Chardonnay. Vše...
Hravé červeno-rosé ze štýrské autochtonní odrůdy Blauer Wildbacher, kterou najdete v trochu jiném provedení třeba i ve vínu Indigo. Zase se Franz Strohmeier nedržel s...
Nesířené a energické cuvée Pinot Blanc a Chardonnay, exploze čistých ovocných chutí v jedné láhvi! Aroma je svěží a intenzivní s minerálně-kouřovým nádechem. Chuť pak šťavnatá s...
Velice komplexní oranžové víno z mnoha bílých odrůd jako Sauvignon Blanc, Pinot Blanc, Chardonnay, Bronner, Muscaris, Büten-Muskateller a trochy červených jako Zweigelt, Blauer...
Tahle nevšední šumivá divočinka od Petra Korába potěší jak v klasické sedmičce, tak i ve vetší magnum láhvi! Odrůdově se jedná o Vlašák, Veltlín a Tramín. Vše společně ze...
Každým rokem Petr Koráb přijde s novým experimentem a nyní jde o "Carbonic for all". Užijete si divokou a krásně aromatickou kombinaci Ryzlinku vlašského a Hibernalu, které...
Třetí ročník Amfory v řadě pořád stejně zábavný. V tomto oranžovém cuvée najdete převážně Pálavu, ale i trochu Tramínu. Za jejím originálním charakterem stojí kachetinská metoda...
Vinobraní je už pár měsíců za námi, a tak se okolo nás začínají objevovat první letošní pét-naty! Jeden z nich připravili i Herzánovi, pod jejich žlutou etiketou se skrývá...