Čtvrtý ročník Amfory v řadě pořád stejně zábavný. V tomto oranžovém cuvée najdete převážně Pálavu, ale i trochu Tramínu. Za jejím originálním charakterem stojí kachetinská...
Perfektně zvládlé Veltlínské zelené, které macerovalo na slupkách, a tak se ještě podtrhly jeho typické odrůdové rysy jako peprnost a herbálnost. Aroma připomíná citrusovou...
Výstřední moravské oranžové víno vyrobené původní gruzínskou metodou. Hrozny odrůdy Veltlínské zelené pochází z trati Pustina v obci Božice, tam byly ručně sbírány a pak...
Dvojka jak hrom! Spojení gruzínských odrůd Rkatsiteli a Mtsvane podle vinařky Nino Chitoshvili funguje víc než dobře. Rkatsiteli přináší ovocnost a svěžest, Mtsvane zase...
Metoda qvevri v celé své kráse! Řeč je o vínu Rkatsiteli od vinařky Nino Chitoshvili, která hospodaří v legendárním regionu Kakheti. Těšit se můžete na čisté, vrstevnaté a...
Sauvignon blanc od slovinského vinaře Srečka Šumenjaka vám předvede trochu jinou stránku této odrůdy. Hrozny pochází z ekologicky obhospodařovaných vinic ležících v malebné...
Ryzlink vlašský, Němčičky, vinice Kolberg, macerace celých hroznů, hodně času a dotek tohoto výjimečného vinaře. Tak z těchto ingrediencí vzniká naprosto boží oranžové víno,...
Víno, které vzniklo pro potřeby mít něco skvělého a aromatického zároveň, co se bude hodit k párování s asijským jídlem, kterému Milan docela fandí. Po předchozích rocích...
Nesnášíme plýtvání a nevyužitý potenciál, a tak nás tohle víno baví 2x tolik! Zbylý mošt z mnoha odrůd byl 2,5 měsíce macerovaný v otevřené dubové kádi na extra porci slupek z...
Velice šťavnatý Neuburger z Burgenlandu, který si hned zamilujete. Po ručním sběru a třídění se celé hrozny rozšlapou a nechají macerovat 2-3 týdny, čímž víno dostane další jak...