Jizba Luhačovice
Začínali jako baristé v jejich prvním projektu Jizba v Luhačovicích. Své řemeslné i senzorické dovednosti rozvíjeli každým dnem v provozu. Propili se jako multiroaster kavárna zrny velkého množství pražíren z tuzemska i světa za hranicemi a rýsoval se důležitý posun v jejich vývoji - založení vlastní pražírny.
V roce 2016 pražič Lukáš začíná s kamarády na malé plynové pražičce Huky 500 objevovat nové obzory světa, který ho následně zcela pohltí. Jizba se večer po zavíračce stává malým labem, kde s týmem a kávovými nadšenci z blízkého i vzdáleného okolí nadšeně ochutnáváme a hodnotíme výsledky snažení. Ve dne ty nejlepší zrnka pak Lukáš s Lenkou začínají pomocí La Marzocco, EK43 a jejich Luhačovického překapávače proměňovat v první sladká espressa, ovocné filtry i pro zákazníky, kteří si začínají odnášet balíčky kávy domu.
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem