Joiseph
Burgenland je jednou z nejlepších lokací pro pěstování Frankovek, o tom svědčí také víno BFF (Blaufränkisch forever) z malého naturálního vinařství Joiseph. Jde o hrozny ze...
6364
Čistý Furmint v rakouském zpracování. Hrozny byly po sběru rozšlapány, následovala krátká macerace a zrání na starých sudech. Výrazná aromatika, kombinace minerality a svěží...
6361
Fogosch 2021. Víno založené na Veltlínském zeleném. Část vína macerovala 10 dní na slupkách, zbytek vína maceroval 2 dny. Víno zrálo 13 měsíců na dřevěných sudech o objemu 500...
6358
Velice šťavnatý Neuburger z Burgenlandu, který si hned zamilujete. Po ručním sběru a třídění se celé hrozny rozšlapou a nechají macerovat 2-3 týdny, čímž víno dostane další jak...
6355
6352
Stránka 1 z 1 -
5 položek celkem